Support forum

Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_TopicIcon
Web connector stops after 2 mins
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
June 20, 2017
10:38 am
Henk Helmantel
Admin
Forum Posts: 722
Member Since:
May 28, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello Tanvir,

The most likely cause for problems like this is that the web server in the Web Connector is blocked by an external process like a firewall or other security software. If that is the case it might be difficult to find the specific cause of the problem but it is possible that you can find something in the Windows event log at the time that problem occurs.

If you send the communication log of the Web Connector to dms@diafaan.com, I can have a look to see if I find anything wrong in the logs. Please include the serial number of your license in the email.

Regards, Henk

June 19, 2017
3:37 pm
Tanvir Butt
Guest
Guests

Hi,

My web connector on port 9710 stops after 2 mins and I have to restart the service and sometime the whole server to get it going but its keep repeating the same thing. Its a windows 2008 server and i have met 4.7 on it.

I have enabled the log but there us nothing in the log which identifies the issue.

Any help would be much appreciated.

Kind reagrds

Forum Timezone: Europe/Amsterdam

Most Users Ever Online: 494

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 431

Members: 0

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 644

Posts: 2207

Newest Members:

, Henk Helmantel

Administrators: Henk Helmantel: 722